Jobb och karriär

Hos oss ges olika möjligheter inom bank, finans och försäkringar. Dessutom har du möjlighet att utvecklas inom juridik, marknadsföring, HR, IT och mycket mer.

Vision och värderingar

Damer skrattar med mobil

"We are here, so you can stay ahead"

Trivs du med att sätta kunden i fokus och identifierar du dig med våra värderingar; Modig, Ansvarsfull och Nyfiken? Då kommer du att trivas hos oss.

Är du en person som vill göra skillnad? En som har nya idéer och vill inspirera andra? Som vågar utmana, men är klok nog att lyssna? Som arbetar hårt för att uppnå utmanande mål, och som vet att framgång inte kommer av sig själv? Då kan du vara den vi söker!

Vi söker nu studenter med olika bakgrund och profil, som med sitt nytänkande och engagemang kan hjälpa oss att utvecklas ytterligare.

Ett Internship på DNB är en fantastisk möjlighet för dig som student att få en inblick i en av Nordens största banker och en möjlighet att skaffa dig värdefull erfarenhet inom finansbranschen. Dessutom kommer du att få lära känna DNB, som en potentiell framtida arbetsgivare.

DNB Markets Investment Banking Internship
Vi letar nu efter kandidater till DNBs Investment Banking internship, med start i september och november, 2021. Annonsen och mer information hittar du här.

 

DNB Markets Sustainable Finance Internship
Vi letar nu efter kandidater till DNBs Sustainable Finance internship, ett 4 månaders internship med startdatum i september 2021. Annonsen och mer information hittar du här.

 

DNB Markets Equity Research Internship
Vi letar nu efter kandidater till DNBs Equity Research Internship med start i september och november 2021. Annonsen och mer information hittar du här.


Vill du bli en av oss?
Gå till lediga tjänster på koncernsidan.

Vi letar nu efter kandidater till DNBs Investment Banking internship, med start i jan, mars och juni, 2021. 
Kontakta oss
Växel Sverige
08-473 41 00
Kontakta HR för lediga tjänster i Sverige

Sänd e-post

Möt några av våra medarbetare

Anne Grabe

Ida Lerner

Vill du bli en av oss?

Gå till lediga tjänster på koncernsidan.